Skip to content
Pola Ivankan ja hänen yhtyeensä Rainbow Quartetin Rainbow Diva! - konsertti Savoy-teatterissa oli loistelias elämys! Polan maailmanluokan karisma täytti ison konserttilavan menettämättä silti intiimiä otettaan yleisöön. Salissa vallitsi konsertin alusta loppuun koskettava ja jopa maaginen tunnelma. Esitys oli juuri sellainen musiikillinen ilotulitus, joka tempaisee mukaansa.
Joni Käenmäki
tuottaja, Helsingin kaupunki, Kulttuurin ja vapaa-ajan toiminta
Pola Ivanka on esiintynyt usean vuoden ajan Viking Linella eri teemoilla bilesetistä euroviisuklasiikoihin ja balladeihin. Erityisesti nostaisin esiin upean ja lahjakkaan lauluäänen, jolla Pola hurmaa yleisön. Kaiken kruunaa ammattitaitoinen esiintyminen, sekä mahtavat asukokonaisuudet. Tässä on artisti, joka sekä osaa nostaa tunnelman kattoon että myös koskettaa yleisöä sydämestä.
Jaakko Ahti
tuotepäällikkö, Viking Line
Pola veti loistavan keikan Manalan baarissa yhdessä pianistin kanssa. Osa ohjelmistosta oli monille tuttuja biisejä, mukana myös uusia Polan lauluja. Intiimi keikka toimi erittäin hyvin ja yleisö oli haltioissaan.
Tomi Söderström
toimitusjohtaja, Oy Botta Ab
Ihana, hauska ja herkkä esiintyjä. Sai yleisön nauramaan, mutta myös tipan linssiin. Pola ottaa huomioon koko yleisön, tasapuolisesti. Esityksen sisältö oli loistava ja juuri sopiva syntynmäpäiville, joten suosittelen lämpimästi.
Marika
40v, Kuopio
Pola Ivankan show sopi hienosti yrityksemme henkilöstön juhlatilaisuuteen illallisen ja discoillan väliin. Miesvaltainen yleisömme innostui laulamaan tutuimmat laulut mukana ja osa nousi jopa estradille mukaan esiintymään. Polan loistava esitys oli vaikuttava, ja mikä lauluääni ja ääniala sen alta löytyikään. Loppuiltamme sujui leppoisasti juhlien. Suosittelemme!
Soile Tervo
Neles Finland Oy

He's A Lady

Pikkujouluajan vauhdikas musiikillinen ilta!


Pola Ivanka on vuosikymmenien aikana esiintynyt lukuisissa pikkujouluissa. Yleisöt ovat järjestäin nousseet taputtamaan tähdelle seisaaltaan vaatien encorea. Odotettavissa on ainutkertainen kahden tunnin the best of He’s a Lady! -ilta, joka kuljettaa energisesti läpi vuosikymmenten, musiikin siivittämänä. Illan aikana kuullaan poppia, iskelmää, chansonia, rockia ja High-Energyä – luonnollisesti tähden omalla vahvalla livelaululla – Leideistä Lavoilla Jacques Breliin ja Sirkka-Liisa Sassiin… Kokonaisuus on viihdyttävää ja tunnelmallista juhlakauden tykitystä, tähtisadetta ja glamouria. Iloisen illan huumorissa ja pyörremyrskyssä vilahtelee legendaarisia letkautuksia meiltä ja maailmalta. Hyppää mukaan säihkyvimpiin ja hauskimpiin pikkujouluihin! Paikka: Teatteri Avoimet Ovet (Erottajankatu 5, Helsinki) Esityspäivät:

La 26.11. klo 19.00,
Pe 2.12. klo 19.00
La 3.12. klo 19.00
Pe 9.12. klo 19.00
La 10.12. klo 19.00

Kesto: 1h 50 min (sisältää väliajan)
Huom! Anniskeluoikeus salissa
Ohjelmiston kapellimestarina toimii Tuija Rantalainen.

Pikkujoulukauden räjähtävin show on täällä!

Seuraa somessa, niin pysyt mukana glamourin rattaissa!