Skip to content
Pola Ivankan ja hänen yhtyeensä Rainbow Quartetin Rainbow Diva! - konsertti Savoy-teatterissa oli loistelias elämys! Polan maailmanluokan karisma täytti ison konserttilavan menettämättä silti intiimiä otettaan yleisöön. Salissa vallitsi konsertin alusta loppuun koskettava ja jopa maaginen tunnelma. Esitys oli juuri sellainen musiikillinen ilotulitus, joka tempaisee mukaansa.
Joni Käenmäki
tuottaja, Helsingin kaupunki, Kulttuurin ja vapaa-ajan toiminta
Pola Ivanka on esiintynyt usean vuoden ajan Viking Linella eri teemoilla bilesetistä euroviisuklasiikoihin ja balladeihin. Erityisesti nostaisin esiin upean ja lahjakkaan lauluäänen, jolla Pola hurmaa yleisön. Kaiken kruunaa ammattitaitoinen esiintyminen, sekä mahtavat asukokonaisuudet. Tässä on artisti, joka sekä osaa nostaa tunnelman kattoon että myös koskettaa yleisöä sydämestä.
Jaakko Ahti
tuotepäällikkö, Viking Line
Pola veti loistavan keikan Manalan baarissa yhdessä pianistin kanssa. Osa ohjelmistosta oli monille tuttuja biisejä, mukana myös uusia Polan lauluja. Intiimi keikka toimi erittäin hyvin ja yleisö oli haltioissaan.
Tomi Söderström
toimitusjohtaja, Oy Botta Ab
Ihana, hauska ja herkkä esiintyjä. Sai yleisön nauramaan, mutta myös tipan linssiin. Pola ottaa huomioon koko yleisön, tasapuolisesti. Esityksen sisältö oli loistava ja juuri sopiva syntynmäpäiville, joten suosittelen lämpimästi.
Marika
40v, Kuopio
Pola Ivankan show sopi hienosti yrityksemme henkilöstön juhlatilaisuuteen illallisen ja discoillan väliin. Miesvaltainen yleisömme innostui laulamaan tutuimmat laulut mukana ja osa nousi jopa estradille mukaan esiintymään. Polan loistava esitys oli vaikuttava, ja mikä lauluääni ja ääniala sen alta löytyikään. Loppuiltamme sujui leppoisasti juhlien. Suosittelemme!
Soile Tervo
Neles Finland Oy

Blogi

Miten pikkujouluja vietellään?

Oletko sinä tullut vietellyksi yrityksen joulukinkereissä tai työpaikan kuusijuhlassa? Oma kokemukseni pikkujoulujen viettämisestä on ollut hyvin yksisuuntaista – olen ollut niissä poikkeuksetta töissä. Viettelys on jäänyt osaltani esittävän taiteeni varaan.
LUE LISÄÄ

POLA VAI PAULA… VAI MIKÄ?

”Hei, mitä Paula?!” Kyllä tuon huudahduksen aina kuullessaan, esim. vaikka bussipysäkillä, se aina vähän laittaa katselemaan ympärilleen että kenelle puhutaan. Kyllä se sitten selviää, kun tullaan tarttumaan käteen ja sanotaan:
LUE LISÄÄ

PRIDE-FASADI

Kun 2000-luvulla esittelin itseni erilaisissa yhteyksissä, kuka olen ja mitä teen, kannatti aina miettiä mitä sanoo ja kenelle. Huomasin, että aina siitä ei ollut etua, jos avasin avoimesti sateenkaarevan drag-urani
LUE LISÄÄ

Seuraa somessa, niin pysyt mukana glamourin rattaissa!